Borde

Vi anvender primært akacietræ, rattan eller bambus til vores møbler, idet den type materialer er bæredygtige. Da det er levende naturmaterialer, anbefaler vi at der tages hensyn til dette i brugen af dem. F.eks. Vil de være følsomme overfor udendørs brug og regnfuldt vejr.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om vores borde her

Vi kan godt lide at arbejde med bambus, som i virkeligheden er en græsart, der er lige så stærkt som træ. Det egner sig derfor godt til at bruge til møbler.
Bambussen er hurtigt voksende og derfor bæredygtig. Vores bambusprodukter er, som alle Oi Soi Oi produkter, fremstillet i hånden. Bambus er et stærkt produkt, men da det er et levende naturmateriale, skal det selvfølgelig behandles med hensyn hertil.
Om oi soi oi

Oi Soi Oi designer og producerer brugskunst, møbler og accessories, der primært forhandles i forretninger i Skandinavien.
Navnet Oi Soi Oi er vietnamesisk og betyder ”hold da op!”
I vores univers og design søger vi at kombinere det bedste fra 2 verdener – det enkle rene skandinaviske og det eksotiske farverige asiatiske – hvilket vi mener, giver et personligt og interessant udtryk.

Oi Soi Oi – Made by hand, handle with care

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter, din ordre eller andet i forbindelse med shoppen.
Du kan altid sende en email eller ringe til vores kundeservice mellem 10.00 og 15.00 på alle hverdage.

Skriv: shop@oisoioi.com eller ring: 48 48 20 70.

Oi Soi Oi Danmark  /  Hanebakkegård  /  Damsholtevej 23  /  DK – 2970 Hørsholm  /  +45 48 48 20 70  /  info@oisoioi.com